ΜέΡΑ25: «Το σχέδιο Ορμπανοποίησης της χώρας από τον κ. Μητσοτάκη προχωράει με γοργούς ρυθμούς»

Sharing is caring!

«Φαίνεται λοιπόν πως το σχέδιο “Ορμpανοποίησης” της χώρας από τον κ. Μητσοτάκη προχωράει με γοργούς ρυθμούς», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 και προσθέτει: «Oι διώξεις και η προσπάθεια τρομοκράτησης όμως όσων αντιδρούν στην κυβερνητική-ολιγαρχική πολιτική δεν θα περάσει. Η κοινωνία που μαστίζεται από τις πολιτικές τους, μαζί με τους υγειονομικούς που δεν δέχονται πια τα χειροκροτήματα της συζύγου του πρωθυπουργού, δεν πρόκειται να τους αφήσουν».

Το ΜέΡΑ25 επισημαίνει ότι «συνεχίζεται η αντικατάσταση των χειροκροτημάτων της κυβέρνησης στους υγειονομικούς με διώξεις και αυταρχισμό». Μετά τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, προσθέτει, «σειρά είχε τώρα και η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ που διώκεται με τις άθλιες, αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές διατάξεις του νέου “τρομονόμου” της πολιτείας, του νόμου Χρυσοχοΐδη δηλαδή για τις δημόσιες συναθροίσεις».

Την ίδια στιγμή , σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «πολίτες στη Θεσσαλονίκη λαμβάνουν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ για την συγκέντρωση του Πολυτεχνείου, η οποία ήταν υποδειγματική μέχρι να δημιουργήσει η ΕΛΑΣ δια του “στριμώγματος” των διαδηλωτών και μέσω της άγριας καταστολής και της χρήσης χημικών, συνωστισμό». Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για συνέχιση της «επιχείρησης φίμωσης του Τύπου με την αναίτια χθεσινή προσαγωγή φωτορεπόρτερ ο οποίος καλύπτει πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin