«Μήδεια»-Αττική: Χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στο λεκανοπέδιο

Sharing is caring!

Μπορεί οι Αθηναίοι να είδαν άσπρη μέρα μετά από χρόνια και να απόλαυσαν το χιόνι, αλλά φαίνεται πως εράστια ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια» στον νομό Αττικής. Σοβαρά προβλήματα όμως, εντοπίζονται και στην Κρήτη. Μάλιστα η κακοκαιρία στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, έναν 56χρονο κτηνοτρόφο στην Κρήτη και δύο ηλικιωμένους 73 και 80 ετών στην Εύβοια.

Δένδρο έχει πέσει από το βάρος του χιονιού σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Παγκράτι.

Δεκάδες δέντρα έπεσαν πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ λόγω της σφοδρής χιονόπτωσεις, γεγονός που προκάλεσε blackout σε πολλές γειτονιές του λεκανοπεδίου, το οποίο σε μεγάλο ποσοστό παραμένει έως τώρα είτε με τη μορφή πλήρους διακοπής ρεύματος είτε με την απώλεια του internet. Πολλές είναι και οι περιοχές που έχουν μείνει χωρίς νερό. 

Κατάρρευση δέντρου λόγω χιονιού στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα μέχρι τώρα εντοπίζονται σε Ηλιούπολη, Χαλάνδρι, Αγ. Απόστολοι Καλάμου, Άγιος Στέφανος, Πετρούπολη, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ίλιον, Βριλήσσια, Κάτω Κηφισιά, Μαρούσι, Δαχτυλίδι Αμαρουσίου, Λούτσα, Παλαιό Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Γραμματικό, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Πολύδροσο, Διόνυσος, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Καλογρέζα, Μενίδι, Νέο Ηράκλειο, Σκαραμαγκάς, Σαλαμίνα, Αυλώνας, Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση. Δύσκολες στιγμές περνούν και χιλιάδες κάτοικοι σε Ωρωπό, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Αφίδνες και Μαλακάσα όπου δυο ημέρες παραμένουν χωρίς ρεύμα και νερό.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin