Μαβράι : Εφυγα από τον Αρη γιατί δεν υπήρχε τζαμί

Sharing is caring!

Ο Μεργκίμ Μαβράι φωτογραφίζεται μπροστά από τζαμί, σχηματίζοντας με τα χέρια του το σήμα της «Μεγάλης Αλβανίας» (korrieri.com.al)

«Εμένα μου έλειπαν τα τζαμιά. Δεν υπήρχε κουνούπι» δήλωσε ο αλβανός αμυντικός Μεργκίμ Μαβράι, δημοσιοποιώντας τον λόγο για τον οποίο έφυγε από τον Αρη.

Ο Μεργκίμ Μαβράι, σε συνέντευξή του στο αλβανικό Τελεσπόρτ μίλησε για τη φόρμα του, την κατάστασή του στην εθνική και την απόφασή του να ολοκληρώσει την περιπέτειά του στο ελληνικό πρωτάθλημα, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, δήλωσε ότι από την Ελλάδα έφυγε πολύ γρήγορα επειδή δεν υπήρχε τζαμί για να προσευχηθεί.

«Εμένα μου έλειπαν τα τζαμιά»

«Από την Ελλάδα έφυγα πολύ γρήγορα και ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε τζαμί να προσευχηθώ.

»Το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί η ζωή ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι μόνο το παιχνίδι στο γήπεδο.

»Υπάρχουν πολλές άλλες ώρες που ο άνθρωπος περνάει στην ιδιωτική ζωή του και εμένα μου έλειπαν τα τζαμιά. Δεν υπήρχε κουνούπι (δεν υπήρχε ούτε ένα).

»Εμένα με χαλαρώνει αυτό και είναι συνήθειά μου, μετά το ποδόσφαιρο με χαλαρώνουν δραστηριότητες σχετικές με τη θρησκεία μου, όπως και με τους φίλους μου.

«Δεν μου άρεσε και ο προπονητής»

»Δεν πήγα για μικρό χρονικό διάστημα εκεί και δεν είχα την πρόθεση ούτε να γίνω εραστής ούτε να πηγαίνω καθημερινά στην παραλία, είχα τους δικούς μου στόχους. Τα άλλα δεν ταιριάζουν σε εμένα. Το είχα αποφασίσει.

»Αλλωστε, ο προπονητής δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά είπα ή θα φύγω ή θα αφήσω το ποδόσφαιρο. Δεν είχα άλλη επιλογή», δήλωσε ο Μαβράι.

Πηγή: korrieri.com.al και echedoros-a.gr

Σχόλια

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin