Μαντώ Γαστεράτου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Sharing is caring!

Η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Μαντώ και ο Νίκος Ισηγόνης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ανάβυσσο, ανοίγοντας έτσι το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής τους. Μπορεί να ήταν τρία χρόνια μαζί, όμως η Μαντώ απέφευγε να μιλάει για εκείνον στις συνεντεύξεις της, καθώς ήθελε να κρατήσει αυτό το κομμάτι της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι τα αγαπημένα της παρουσιάστριας, καθώς έχει την δυνατότητα να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της. Έτσι λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το πουκάμισο του άντρα της, γράφοντας:

«Αν με ρωτούσαν τι δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο, θα τους έλεγα οτι ποτέ δεν θα ήθελα να χάσω τα πρωινά που ξυπνάω μαζί σου. Που σου χαϊδεύω το πρόσωπο και τα μαλλιά σου μέχρι να ξυπνήσεις,που σε τσιμπάω μέχρι να μου γκρινιάξεις, που σηκώνομαι απ’ το κρεβάτι και φοράω το πουκάμισο σου, που τρώμε μαζί το πρωινό μας… που τα πρωινά μου, τα μεσημέρια μου, τα απογεύματά μου και τα βράδια μου είσαι εσύ… Με έχεις αιχμαλωτίσει..».

Δες την φωτογραφία:

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin