Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να προστατεύσει τον… εαυτό του

Sharing is caring!

Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη νέα δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Το θέμα για τον κ. Μητσοτάκη είναι να προστατεύσει τον εαυτό του και το κόμμα του από την αβάσταχτη ελαφρότητα της δήθεν πατριωτικής πλειοδοσίας» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, το πρωθυπουργικό γραφείο.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε σε Μακεδόνες επιχειρηματίες πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατεύσει τα εμπορικά σήματα».

«Τον πληροφορούμε ότι τα εμπορικά σήματα προστατεύονται από τη σημερινή κυβέρνηση και με τη Συμφωνία των Πρεσπών, σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε εδώ και τριάντα χρόνια» σημείωσε το Μαξίμου.

«Το θέμα είναι να προστατεύσει ο ίδιος τον εαυτό του και το κόμμα του από την αβάσταχτη ελαφρότητα της δήθεν πατριωτικής πλειοδοσίας» κατέληξε.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης συμμετείχε σε σύσκεψη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), από την οποία έστειλε μήνυμα για κοινό αγώνα με στόχο την άμβλυνση των «αρνητικών συνεπειών» της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κάλεσε δε, την αυτοδιοίκηση και τους παραγωγικούς φορείς για τη χάραξη μιας «συνεκτικής στρατηγικής», την οποία «πρέπει να χαράξουμε όλοι μαζί, για να μπορεί να είναι αποτελεσματική και ουσιαστική».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin