Μαρία Καλάβρια: Στην αρχή με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με τον Δημήτρη…

Sharing is caring!

Η Μαρία Καλάβρια, σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και πως το έχουν δεχτεί τα παιδιά της.

“Στην αρχή λίγο με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με τον Δημήτρη. Κάποια πράγματα στη ζωή μας δεν τα επιλέγουμε. Όπως κι εγώ δεν ήξερα ότι θα κάνω σχέση με τον Δημήτρη. Ειδικά όταν βγήκα από το γάμο μου, επειδή έμεινα αρκετό διάστημα μόνη μου, περίπου 1 χρόνο, δεν περίμενα ότι κατευθείαν θα μπλέξω σε μια άλλη σχέση. Όταν ξεκινάει μια σχέση δεν ξέρεις και πως θα πάει. Σίγουρα κατά διαστήματα, αυτό που έπαιξε πιο πολύ ήταν το θέμα της ηλικίας, το οποίο το συνήθισα. Στην τελική δεν νομίζω ότι έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη, ούτε η τελευταία και δεν είναι και εξωφρενική διαφορά. Από εκεί και πέρα αφού είμαστε καλά και οι δύο…

Στην αρχή είχα ενδοιασμούς. Δεν ήξερα κατά πόσο θα μπορούσε να προχωρήσει αυτή η σχέση. Ο Δημήτρης απέδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος παρόλο που είναι μικρότερος μου με απίστευτο μυαλό. Πολύ συντροφικός και τρυφερός που με κέρδισε. Επέμεινε και κέρδισε. Είμαι αρκετά ερωτευμένοι. Τον Ιούνιο θα κλείσουμε 2 χρόνια. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί.

Με τα παιδιά δεν είχα θέμα. Επειδή είχε τελειώσει ο γάμος μου ένα χρόνο πριν, τα παιδιά το είχαν συνηθίσει και δέχτηκαν τον Δημήτρη μια χαρά. Γενικά είναι και πολύ αγαπητός στα παιδιά”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin