Μητσοτάκης: Εκτιμώ ότι θα γίνουν εθνικές εκλογές τον Μάιο

Sharing is caring!

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να πούμε πια πολλά πράγματα. Τα ξέρετε και εσείς οι ίδιοι. Τρία πράγματα θα θυμόμαστε από την τετραετία του κ. Τσίπρα στην εξουσία. Το πρώτο είναι ότι εξαπάτησε τους Έλληνες και πρόδωσε τις υποσχέσεις που αυτός είχε δώσει.

Το δεύτερο είναι ότι έπνιξε την οικονομία στους φόρους, και το τρίτο είναι ότι υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών εκχωρώντας “μακεδονική” γλώσσα και “μακεδονική” εθνότητα στους γείτονες μας. Αυτοί είναι τρεις πολύ καλοί λόγοι για να πάει ο κ. Τσίπρας σπίτι του μια και καλή και να στείλετε στις κάλπες του 2019 ένα αποφασιστικό μήνυμα μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτηση του σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίων Αναργύρων.

«Εκλογές θα γίνουν σίγουρα στις 26 Μαΐου. Αυτές είναι οι σίγουρες εκλογές. Οι εθνικές εκλογές δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν, εγώ εκτιμώ ότι θα γίνουν και αυτές τον Μάιο.

Αλλά σίγουρα έχουμε εκλογές στις 26 Μαΐου. 107 μέρες έμειναν, αυτό σημαίνει ότι το ρολόι χτυπάει αντίστροφα και σας θέλω όλες και όλους στην πρώτη γραμμή σε αυτήν την μεγάλη μάχη την οποία θα δώσουμε. Διότι η μάχη, φίλες και φίλοι, δεν θα είναι εύκολη —το ξέρουμε αυτό. Να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη, όπως ξέρουμε πάντα να τη δίνουμε εμείς, οι Νεοδημοκράτες. Σας θέλω λοιπόν στην πρώτη γραμμή» επισήμανε παράλληλα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin