Μητσοτάκης: Όσοι έφυγαν από τη ΝΔ «να επιστρέψουν σπίτι τους»

Sharing is caring!

Πρόσκληση σε κάθε ψηφοφόρο να ψηφίσει την ΝΔ απηύθυνε ο επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο, όπου βρέθηκε για να στηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κάλεσε, μάλιστα,όσους έφυγαν από την παράταξη «να επιστρέψουν σπίτι τους».

«Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους» είπε ο χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ κάνοντας πολιτικό άνοιγμα ενόψει και των ευρωεκλογών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

«Θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα για τέσσερα πράγματα: Για το ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία, για το ότι μας έπνιξε στους φόρους προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ρουσφέτια του, για τη βαθιά προβληματική συμφωνία των Πρεσπών, που αναγκάζει τον κ. Τσίπρα να μη τολμά να πάει στην Μακεδονία χωρίς προστασία και ΜΑΤ, αφού εκεί που όλοι οι Ελληνες πρωθυπυργοί είχαν πει «Όχι», εκείνος είπε «Ναι», και τέλος, θα τον θυμόμαστε για τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής και με προέδρους του Κοινοβουλίου που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο κόμμα της ΝΔ και τις νέες βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται, αφού, όπως είπε, κατάφερε να αντιμετωπίσει τη «θύελλα του λαϊκισμού», και είναι σήμερα το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρώπης από πλευράς εισφορών των μελών του.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin