Μπακογιάννης σε Ηλιόπουλο: Δεν είναι πολιτικό επιχείρημα το «της μάνας σου»

Sharing is caring!

Από όλα είχε το μενού απόψε στο πλατό της ΕΡΤ στο πλαίσιο του πρώτου τηλεοπτικού ντιμπέιτ των υποψήφιων δημάρχων για την πόλη της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός της συνηθισμένης πολιτικής αντιπαράθεσης, δεν έλειψαν οι στιγμές όπου ο κ. Νάσος Ηλιόπουλός και ο κ. Κώστας Μπακογιάννης λογομάχησαν με αφορμή διάφορα ζητήματα.

«Μου κάνει πραγματικά εντύπωση αυτό που έκανε τώρα ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος επειδή προφανώς αισθάνεται λίγο άβολα όταν καλείται να συζητήσει για την ασφάλεια, ενδεχομένως αισθάνεται ότι είναι σε αδύναμη θέση, μην με παρεξηγείς, δεν θέλω να σε παρερμηνεύσω, αυτό κατάλαβα», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.

«Είναι καλό να μην πατρονάρεις τον συνομιλητή σου και να προσπαθείς να απαντήσεις στο επιχείρημα», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Με συγχωρείς, ζητώ συγγνώμη», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

«Καταλαβαίνω δεν έχεις μάθει στη διαφωνία, αλλά αν θες να είσαι στο δήμο της Αθήνας πρέπει να μάθεις και στη διαφωνία και τη συζήτηση», συμπλήρωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Οι λογομαχίες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στη συνέχεια, σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ προς τον κ. Ηλιόπουλο, ο τελευταίος αναφέρθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο προς την δημαρχεία της κας Μπακογιάννη.

«Θυμόμαστε την κα. Μπακογιάννη, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού διαχειρίστηκε τεράστια οικονομικά κονδύλια για την πόλη και η πόλη θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετική την επόμενη ημέρα, να φεύγει από το δήμο της Αθήνας, αφήνοντας ένα δήμο χρεοκοπημένο με περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ χρέος», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.

​Όπως σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης σε απάντηση: «η ερώτηση ήταν πολύ ξεκάθαρη, πως αντιλαμβανόμαστε τον δήμο της Αθήνας, την τοπική αυτοδιοίκηση και για άλλη μία φορά, ο κ. Ηλιόπουλος το πήγε σε μένα και στην μάνα μου. Δηλαδή, δεν είναι έτσι, δεν είναι πολιτικό επιχείρημα το “της μάνας σου”».

Τις απόψεις και τις προτάσεις τους γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Αθήνας κατέθεσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης και Νίκος Σοφιανός, στο πλαίσιο του πρώτου τους τηλεοπτικού ντιμπέιτ στην ΕΡΤ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin