Μπαλάσκας υπέρ αυτοδικίας: «Θα περάσει ωραία στη φυλακή ο ληστής-αστυνομικός, είναι και όμορφος… Ο,τι πάθει, καλά να το πάθει»

Sharing is caring!

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είπε αναφερόμενος στον αστυνομικό που συνελήφθη για σωρεία ληστειών «Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος… Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, περνάς ωραία. Αυτός θα περάσει πολύ ωραία στη φυλακή» για να συνεχίσει λέγοντας «Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν επιβραβεύει την αυτοδικία ο Μπαλάσκας αντέδρασε λέγοντας ότι «Δεν επιβραβεύω, είπα πως είναι αναπόφευκτο». Συνέχισε όμως λέγοντας «Ο,τι πάθει, καλά να το πάθει… Συνάδελφός μου, πήγε Δομοκό και του σπάσανε το κεφάλι μέσα στα ντους της φυλακής. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, αλλά ισχύει για τους αστυνομικούς εν ενεργεία που περνάνε στην παρανομία» και «Θα τους περιμένουν χίλιοι ποινικοί να περάσουν όμορφα».

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος συνδικαλιστής είχε αποκαλέσει «σκόνη» τους πρόσφυγες και «σκουπίδια» τους αναρχικούς.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin