Μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη- Υπέροχη συνταγή!

Sharing is caring!

#tsoulotip: Ψήνουμε πάντα το ψάρι από την πλευρά του δέρματος για να κάνει ωραία κρούστα.

ΥΛΙΚΑ
4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 ολόκληρα κομμάτια μυλοκόπι

2 σκ. σκόρδο, λεπτοκομμένες

½ πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

400 γρ. ντοματίνια

4 κ.σ. λευκό κρασί

50 γρ. κάπαρη

Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin