Νέα δήλωση Ντάνιελς «καίει» τον Τραμπ: Τα χειρότερα 90 δευτερόλεπτα το σεξ μαζί του

Sharing is caring!

Νέα δήλωση της Στόρμι Ντάνιελς, πορνστάρ η οποία στο παρελθόν έκανε σεξ με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ και σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας πληρώθηκε με 130.000 δολάρια προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές του 2016, βγάζει όλα τα άπλυτα του Τραμπ στη φόρα.

Σε εμφάνισή της σε ένα comedy club στην Νέα Υόρκη ρωτήθηκε από πλήθος θαυμαστών για το σεξ με τον Τραμπ. Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει πως ήταν «τα 90 χειρότερα δευτερόλεπτα της ζωής μου».

Άλλη απορία που απασχόλησε το κοινό ήταν  «αν το σεξ με τον πρόεδρο έγινε με ή χώρις προφυλακτικό;». Η Ντάνιελς αμέσως απάντησε «έγινε by the book», έγινε δηλαδή ακριβώς όπως ορίζουν οι κανόνες.

Στην ερώτηση «για ποιο πράγμα έχετε μετανιώσει περισσότερο;» εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρή και ειρωνική, ίσως σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το κλίμα χαλαρό απάντησε: «σοβαρά, δεν βλέπετε ειδήσεις;».

Η Ντάνιελς ρωτήθηκε τέλος, για το αν ο Τραμπ θα πρέπει να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη μετά τα όσα περιλαμβάνονται στο πόρισμα της έρευνας για τη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016.

«Είναι άδικο ο πρόεδρος των ΗΠΑ να μην υπακούει στους ίδιους κανόνες με όποιον άλλο πολίτη. Το να επιτρέπεις σε κάποιον να γλιτώνει για πράγματα που είναι παράνομα, δημιουργεί ένα τρομακτικό προηγούμενο για όποιον τον διαδεχθεί στον Λευκό Οίκο» ήταν η απάντηση που έδωσε η Ντάνιελς ενώ πρόσθεσε: «είναι σαν να δίνεις το «πράσινο φως» στη λογική «μπορείς να κάνεις ότι στο δι@@@λο θέλεις» αν εκλεγείς».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin