Νέα διαρροή των renders του Nokia 9 PureView με πενταπλή κάμερα

Sharing is caring!

Το Mobile World Congress θα ανοίξει τις πύλες του την 25η Φεβρουαρίου και ανάμεσα στις συσκευές που αναμένεται να παρουσιαστούν είναι και το Nokia 9 PureView, η επόμενη ναυαρχίδα της HMD Global.

Η εν λόγω συσκευή φημολογείται ότι θα εξοπλιστεί με μία νέα κύρια κάμερα που θα αποτελείται από συνολικά πέντε φακούς. Δηλαδή ενώ οι υπόλοιποι κατασκευαστές «παίζουν» στους τρεις με τέσσερις φακούς για την κύρια κάμερά τους, η HMD φαίνεται ότι πηγαίνει ένα (τολμηρό) βήμα παραπέρα.

Μία νέα διαρροή στην ιστοσελίδα 91mobiles, στα μέσα της εβδομάδας, ήρθε για να επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα. Τα renders δείχνουν μία εικόνα εναρμονισμένη με τις προηγούμενες αναφορές οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι αυτό θα είναι το τελικό design της επόμενης ναυαρχίδας με το λογότυπο της Nokia.

Οι πέντε φακοί της κύριας κάμερας είναι τοποθετημένοι σε κυκλικό μοτίβο στην πλάτη του Nokia 9 PureView έχοντας στα άκρα το LED flash και ένα autofocus module. Κατά τα φαινόμενα θα υπάρχει in-display σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος ενώ δεν θα υπάρχουν εγκοπές ή τύπου Infinity-O οθόνες, αντίθετα η εταιρεία θα μείνει στα παραδοσιακά, φυσικά bezels.

Προγενέστερες φήμες θέλουν το Nokia 9 PureView να εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM μεγέθους 6GB και οθόνη 5,99 ιντσών ανάλυσης 2K.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin