Νέα προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ

Sharing is caring!

Λίγες ώρες μετά την απόρριψη της πρώτης προσφυγής, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε και σε νέα στο ΑΣΕΑΔ, στην οποία εναντιώνεται στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ να τον υποβιβάσει στην Α2 Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών την ακύρωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, επειδή δεν «κατέβηκαν» στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι εφόσον εκκρεμεί η δεύτερη προσφυγή που έχει κατατεθεί στο ΑΣΕΑΔ για την επικύρωση της βαθμολογίας, δεν μπορεί να υπάρξει απόφαση υποβιβασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προσφυγή του Ολυμπιακού, η οποία απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ, αφορούσε την εγκυρότητα της κλήρωσης των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, δεν έκανε δεκτό το αίτημα των «ερυθρολεύκων», που ζητούσαν την ακύρωση της κλήρωσης, επειδή κατά την διάρκεια διεξαγωγής της, ήταν παρόντες μόνο οι Ταβουλαρέας και Κορομηλάς και όχι κάποιο τρίτο μέλος της ΚΕΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin