ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε διαδηλώσεις ενώ καταγγέλλει την ασφυξία στα νοσοκομεία

Sharing is caring!

«Ανευθυνότητα» και «υποκρισία» καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την κριτική που άσκησε ο πρώτος στα νέα σκληρά μέτρα του lockdown.

Το κυβερνών κόμμα επισημαίνει πως η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τα μέλη της σε διαδηλώσεις και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την ασφυξία.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, η Ελλάδα τα έχει καταφέρει πολύ καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες εδώ και καιρό εφαρμόζουν κι αυτές αυστηρά περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και θα κερδίσει και αυτή τη μάχη.

ΣΥΡΙΖΑ: Το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης με υπογραφή Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η Κουμουνδούρου, αναφερόμενη στις σημερινές ανακοινώσεις Χαρδαλιά – Κικίλια, έκανε λόγο για το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο lockdown στην Ευρώπη, με υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη σχετική ανακοίνωση έγινε αναφορά στο φιάσκο της ποδηλατάδας του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, ενώ Ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται «εάν είναι πιο τρομακτικό ότι σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πανδημία ή ότι τόσες μέρες τα προαναγγέλλουν ως έξυπνα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει πως «έναν χρόνο μετά» ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο «κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη», αλλά «παρατηρεί ανέμελος το τρίτο κύμα της πανδημίας να επελαύνει και εντέλει αρνείται να συμβιβαστεί με την αλήθεια.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin