ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται πίσω από χούλιγκαν και καλεί σε 31 πορείες εν μέσω πανδημίας

Sharing is caring!

Σφοδρά πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το κάλεσμα σε πορείες εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, επιρρίπτοντας προσωπικά ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, την ώρα που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη με την πανδημία, ενώ οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία για να σώσουν ζωές, «σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα».

Ακολούθως, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αδιαφορία όσον αφορά στις ολέθριες υγειονομικές συνέπειες, κάνοντας λόγο για προσβολή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που τηρεί τα μέτρα, ενώ δεν διστάζει να επιτεθεί κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, στον οποίο καταλογίζει τεράστια ευθύνη.

«Αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικες συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να καλούν σε αγώνα ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας, προσβάλλοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, ούτε πίσω από χούλιγκαν, ούτε πίσω από μπαχαλακηδες. Είναι ο ίδιος που καλεί. Η προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα είναι τεράστια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (13/03) από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατήγγειλε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «υγειονομικό σαμποτάζ», λόγω της υπερμετάδοσης του κορονοϊού στις πορείες διαμαρτυρίας τις οποίες «αγκαλιάζει».

Παρουσιάζοντας επίσης τα τέσσερα μέτρα για την αστυνομική βία, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να του αναφέρει το παράδειγμα ενός άλλου ευρωπαϊκού κόμματος από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που καλύπτει πορείες διαμαρτυρίας εν μέσω πανδημίας, τονίζοντας ότι αυτό το κάνουν μόνον «κόμματα του περιθωρίου».

«Θα σας προσάψω ότι επιχειρείτε να μετατρέψετε σε αντικυβερνητικό επιχείρημα την κούραση των πολιτών. Θέλετε να ψαρέψετε στα θολά νερά νεοαγανακτισμένους. Να ψαρέψετε τα ίδια συνθήματα που σε μια άλλη συγκυρία σας έφεραν στην εξουσία. Χούντες, πληρωμένα ΜΜΕ, κράτος αυταρχισμού, επιστροφή στη δεκαετία του ’50. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να βάλει ταμπέλες. Για να περιγράψεις μια κατάσταση πρέπει να την κατανοήσεις. Το πρόβλημα είναι άλλο: αφού η αξιωματική αντιπολίτευση απέτυχε να εκφράσει ουσιαστική πρόταση επιλέγει τη δημόσια υγεία ως πεδίο πολιτικής δράσης. Αυτό δεν θα σας κάνει καλό. Σίγουρα δεν κάνει καλό στη Δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin