Νεαρή γυναίκα θύμα ομαδικού βιασμού στη Σκιάθο

Sharing is caring!

ΣΗΜΕΡΑ 23:55

Μία ακόμη καταγγελία βιασμού ήρθε να προστεθεί στη μακρά τραγική λίστα. Αυτή τη φορά, από 20χρονη τουρίστρια από την Αυστρία, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού τεσσάρων ανδρών στη Σκιάθο, όπου βρίσκεται για διακοπές.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, σύμφωνα με την καταγγελία προχθές το βράδυ βρισκόταν σε ένα μπαρ του νησιού και διασκέδαζε με Έλληνες. Σύμφωνα πάντα με την 20χρονη, η διασκέδαση δεν κράτησε πολύ, καθώς όπως καταγγέλει, η ίδια μετέβη με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός 27χρονου. Χωρίς να το γνωρίζει και να το επιθυμεί εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις. Η ίδια λοιπόν κατήγγειλε, ότι η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων, που επίσης βρίσκονται στο νησί για διακοπές, τη βίασαν ομαδικά.

Η γυναίκα μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα από την Αυστρία. Υποστηρίζουν δε, ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση. Για το περιστατικό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, αφού το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: www.rosa.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin