Νικολιάς: «Μας ταρακούνησε η ήττα από την ΑΕΚ»

Sharing is caring!

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς είπε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

Για την βελτιωμένη εικόνα: “Ισχύει ότι είχαμε τελείως διαφορετική εικόνα. Μπήκαμε δυνατά και με πάθος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους πόντους που θέλαμε. Είχαμε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, μπορούσαμε να προηγηθούμε όμως το έκανε ο Ολυμπιακός με ωραίο τελείωμα”.

Για την ευκαιρία του Παμλίδη: “Όλα μπαίνουν όλα χάνονται. Δεν μένουμε σε μία φάση. Θέλουμε τους βαθμούς με τον Απόλλωνα. Προηγείται το ματς Κυπέλλου όπου θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Για το αν τους ταρακούνησαν οι αποδοκιμασίες στο ματς με την ΑΕΚ: “Ο κόσμος και οι ίδιοι ταρακουνηθήκαμε. Η εικόνα με την ΑΕΚ ήταν κακή και δεν συνάδει με την ποιότητα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και είναι άδικο η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση”.

Για το αν είναι τελικοί πλέον οι αγώνες: “Είναι όλα τελικοί. Ξεκινάμε με τον Απόλλωνα και θέλουμε νίκη για να πάρουμε κεφάλι σε αυτή την κούρσα για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις”

Για το αυτογκόλ: “Είναι αλήθεια. Δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδο από άποψης τύχης. Ο Σκόνδρας είναι πολύ καλός παίκτης. Έχουμε όλοι τις άτυχες στιγμές και πιστεύω ότι θα γυρίσει η τύχη και θα επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα”.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin