Νικοπολίδης: «Θετικό ότι αντιδράσαμε»

Sharing is caring!

Ο Έλληνας τεχνικός, που επελέγη από την UEFA, μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα, ως ένας από τους πρεσβευτές του επετειακού Euro 2020 σχολίασε για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων στη Σλοβακία:

“Ήταν ένα δυνατό τεστ και παρότι αιφνιδιαστήκαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είναι θετικό ότι τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη και αντέδρασαν, έλεγξαν τον αγώνα και ισοφάρισαν το σκορ από 3-1 σε 3-3. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό από το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια. Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα για αυτή τη νέα ομάδα, σαφώς υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε, και σε αυτά θα επικεντρωθούμε”.

Όσο για τη συνέχεια, ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε:
 
“Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για παιδιά που έχουν κάνει όλες κι όλες τρεις προπονήσεις μαζί, οπότε το βάρος θα πέσει στο δέσιμο και στην απόκτηση ομοιογένειας, που είναι το κύριο ζητούμενο. Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έχει δρόμο, πρέπει να έχει δρόμο, και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων τον Ιούνιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της προκριματικής φάσης”.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin