Ντόρα Μπακογιάννη: Τα εγγόνια, η πρώτη χυλόπιτα και η απάντηση του Μητσοτάκη

Sharing is caring!

Για τα θέματα που απασχολούν την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και πιο καθημερινά θέματα μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη στην την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» και το Κρήτη TV.

Η Τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την περιοδείας της στην Κρήτη άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι η ίδια δεν μπορεί να μην κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και πάντα όλα όσα λέει τα πιστεύει, ενώ αντίθετα όπως επισημαίνει «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μην γνώριζε ότι δεν θα μπορεί να σκίσει τα μνημόνια όπως είχε υποσχεθεί».

Σε ότι αφορά τις εκλογές της 26ης Μαΐου κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ανθρώπους στους Δήμους και τις Περιφέρειες που πραγματικά τους εκφράζουν.

Η Κρητικιά πολιτικός αποκάλυψε όμως και την ανθρώπινη διάσταση της πολιτικής, την άλλη πλευρά της, καθώς παράλληλα είναι μητέρα και γιαγιά με καθημερινές συνήθειες και ανησυχίες.

Για τα 7 εγγόνια της

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τα 7 εγγόνια της που λατρεύει και αποκάλυψε ότι «με τη νύφη μου δεν τσακώνομαι, αλλά με την κόρη μου τσακώνομαι» μιλώντας για τις πιο συχνές αιτίες διαφωνίας που έχει με αφορμή τα εγγόνια της.

Η χυλόπιτα και η αντίδραση του πατέρα

Αφηγήθηκε ακόμη ιδιαίτερα περιστατικά που είχαν σχέση με τους γονείς της αλλά και το χιούμορ που επιστρατευόταν σε δύσκολες στιγμές. Όπως είπε χαρακτηριστικά «όταν μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα με…κέρασε παγωτό!».

«Εγώ τσούπρα δεν ψηφίζω»

Ένα ακόμα χιουμοριστικό περιστατικό που συνέβη στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της ήταν ένας ηλικιωμένος τον οποίο ρωτούσε αν θα την ψηφίσει και απαντούσε αρνητικά. Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη «ο παππούς απαντούσε «εγώ τσούπρα δεν ψηφίζω!». Το σκηνικό επαναλήφθηκε σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι που σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη η απάντηση που έδωσε στο τέλος ο παππούς ήταν «δεν είπα ότι δεν θα ψηφίσω τσούπρα που ξέρει τι λέει…».

Η Κρητικιά πολιτικός μίλησε ακόμη για τον πατέρα της, το δεσμό που τους έδενε και επισήμανε ότι αυτό που χρωστάει στον πατέρα και την μητέρα της είναι ότι παρά το γεγονός ότι μεσολάβησαν εξορίες, ανακρίσεις και δύσκολα γεγονότα, δημιούργησαν μια κανονική οικογένεια. «Τους χρωστάμε αυτή την κανονικότητα» όπως είπε.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin