Νότια Καρολίνα: Στο σκαμνί ο πατέρας που δολοφόνησε τα 5 παιδιά του

Sharing is caring!

Μνήμες φρίκης, που σίγουρα όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν να ξεχάσουν, ξύπνησαν για όσους παρευρέθηκαν στην δίκη του Timothy Jones Jr, ο οποίος πέντε χρόνια πριν, δολοφόνησε και τα πέντε του παιδιά.

Όλα αυτά την πρώτη μέρα της δίκης του 37χρονου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Λέξινγκτον της Νότιας Καρολίνας και οι κατήγοροι ανακοίνωσαν ομόφωνα στον εισαγγελέα πως ο δολοφόνος πρέπει να πεθάνει για όσα έκανε στα ίδια του τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της δίκης -η οποία θα διαρκέσει μέρες ολόκληρες και στόχος της είναι να αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί στον δράστη- προβλήθηκαν φωτογραφίες από το φρικιαστικό έγκλημα του Jones, καθώς και μερικές από όταν τα παιδιά του, τα οποία ήταν από ενός έως οκτώ ετών, ήταν ενεργητικά και χαρούμενα.

Ένας εκ των ενόρκων μάλιστα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, με αποτέλεσμα η επεισοδιακή δίκη να κάνει μία παύση 30 λεπτών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, και ο 37χρονος έκλαψε, όταν ένας κατήγορος έδειχνε φωτογραφίες των παιδιών του.

Μετά τη διακοπή της μισής ώρας, οι κατήγοροι παρουσίασαν στη δικαστική αίθουσα βίντεο μικρής διάρκειας με τα παιδιά, τα οποία ο δολοφόνος έστελνε στη πρώην σύζυγό του και μητέρα των θυμάτων, Amber Kyzer, η οποία βρισκόταν εκεί και κάποια στιγμή, κατέρρευσε.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν από κλήση που είχε καταγραφεί ενώ ο Jones βρισκόταν στη φυλακή, το έναυσμα για τη μαζική δολοφονία των παιδιών τους, ήταν πως η Amber τον απάτησε με έναν έφηβο που ζούσε δίπλα τους.

«Κατηγορώ την Amber γι’ αυτό. Αν ήταν σπίτι αντί να είναι με το αγόρι δίπλα μας, δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά» ακούστηκε να λέει ο Jones σε συγγενικό του πρόσωπο στο εν λόγω τηλεφώνημα.

Από την πλευρά της η Amber έχει δηλώσει πως τον εγκατέλειψε επειδή δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός πως την αντιμετώπιζε ως κατώτερη.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 37χρονος έχει ομολογήσει πως είχε αναγκάσει τον 6χρονο γιο του να κάνει γυμναστική, ώσπου να μην αντέχει άλλο και να πεθάνει, ως τιμωρία επειδή είχε κάνει ζημιά στο σπίτι.

Αφού το αγοράκι δεν άντεξε και πέθανε, ο Jones σκεφτόταν επί ώρες τι να κάνει: παρακολούθησε μία συγκεκριμένη σκηνή από ταινία, όπου κάποιος βιαζόταν στη φυλακή και πήγε να αγοράσει τσιγάρα με τον μεγαλύτερο γιο του, αφήνοντας τα υπόλοιπα παιδιά πίσω στο σπίτι με το πτώμα του αδερφού τους…

Ύστερα, αποφάσισε να σκοτώσει και τα υπόλοιπα παιδιά. Ο ίδιος ομολόγησε πως έπνιξε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, οκτώ και επτά ετών, με τα χέρια του, ενώ χρησιμοποίησε μία ζώνη για τα μικρότερα παιδιά, ενός και δύο χρονών.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin