Ν.Δ.: Όργιο ρουσφετολογικών τοποθετήσεων από την κυβέρνηση

Sharing is caring!

Σε καταγγελίες για ρουσφετολογικές τοποθετήσεις στη διαχείριση των κονδυλίων του ΠΑΑ και ΕΠΑΛΘ, από υποψηφίους μέσω συνεντεύξων που είτε έχουν βαθμολογηθεί με μηδέν, είτε έχουν χαμηλούς βαθμούς, στις γραπτές εξετάσεις», κατήγγειλε η  τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή.

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι ανησυχίες μας για τον ρουσφετολογικό και αντιαναπτυξιακό τρόπο διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ) από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνονται, αυτή τη φορά με τις τοποθετήσεις ημετέρων σε θέσεις ευθύνης», ανέφερε η τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα  εφημερίδας, που επικαλείται, «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άρον-άρον προσπαθεί την τελευταία στιγμή να δημιουργήσει τετελεσμένα στην κρίσιμη διαχείριση των κονδυλίων  του ΠΑΑ και ΕΠΑΛΘ».

Σημειώνει ότι «κραυγαλέο παράδειγμα το ότι υποψήφιοι που  βαθμολογήθηκαν με μηδέν ή τελευταίοι (!) στα γραπτά, ξαφνικά μέσω της “άριστης” επίδοσής τους στη συνέντευξη, τοποθετούνται σε καίριες θέσεις, από τις οποίες εξαρτώνται ευθέως τόσο η τύχη του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και του Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας».

Η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει,«καταγγέλλει τις παραπάνω πρωτοφανείς, αναξιοκρατικές και αδιαφανείς τοποθετήσεις, οι οποίες δυστυχώς συμπληρώνουν σειρά παράνομων και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων της απερχόμενης Κυβέρνησης και στα υπόλοιπα διαρθρωτικά Ταμεία του ΕΣΠΑ, με την τοποθέτηση ημετέρων σε αντίστοιχες θέσεις «κλειδιά»».

«Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι μόλις στις 31/5/2019, η Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης αναπτυξιακών προγραμμάτων (ΜΟΔ) έσπευσε να ανακοινώσει αποτελέσματα για συνολικά 15 υψηλόβαθμες θέσεις στελεχών του ΕΣΠΑ ενώ ο Πρωθυπουργός είχε ήδη ανακοινώσει την άμεση προσφυγή στις κάλπες μετά το συντριπτικό γι’ αυτόν και το κόμμα του αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών», συμπληρώνει.

naftemporiki.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin