Οι χρυσαυγίτες έχασαν την Αίγλη τους…

Sharing is caring!

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στην Αίγλη του Ζαππείου η παρουσία του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής, όπως γράφει το news247.gr.

Οπως η ίδια η ναζιστική-φασιστική οργάνωση ενημέρωσε, η Αίγλη, μετά τις αντιδράσεις, αναγκάστηκε να σπάσει το σχετικό συμβόλαιο και ως εκ τούτου να μην φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Την Πέμπτη είχε δημιουργηθεί τεράστιος θόρυβος από τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η διοίκηση της Αίγλης είχε παραχωρήσει το χώρο της στην Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Αίγλης, Αναστάσιος Πατέλας είχε δηλώσει (στη Lifo) ότι είμαστε επαγγελματίες και όχι επαγγελματίες αλά καρτ.

Την Παρασκευή ακόμα και η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είχε ζητήσει- με δήλωσή της στο ΑΠΕ- να μην δοθεί ο χώρος στην ναζιστική οργάνωση. “Από την πλευρά μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι σε όσα πρεσβεύει η «Χρυσή Αυγή», δεν θεωρούμε ότι είναι ένας ακόμα πελάτης «που έχει δικαστήρια» και που μπορεί να μισθώνει ένα χώρο εφόσον πληρώνει. Η ρητορική του μίσους και η πατριδοκαπηλία δεν συνάδουν με τα ιδεώδη των Ολυμπίων Κληροδοτημάτων, δεν συνάδουν με το Ζάππειο” δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Παπανάτσιου.

Print Friendly, PDF & Email

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin