Οι 20 πιο συνεπείς αεροπορικές εταιρίες του κόσμου

Sharing is caring!

Είτε κάποιος ταξιδεύει με μία παγκόσμια αεροπορική εταιρία είτε με μία μικρή, η βασική του προτεραιότητα είναι να πετάει στην ώρα του (η ασφάλεια θεωρείται αυτονόητη).

Μετά από επεξεργασία  58 εκατομμυρίων πτήσεων κατά την διάρκεια του 2018, ο διεθνής ταξιδιωτικός οργανισμός ανάλυσης δεδομένων  OAG, έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα με τις 20 πιο συνεπείς αεροπορικές εταιρίες, με βάση την ώρα αναχώρησης και άφιξης των προγραμματισμένων πτήσεών τους.

Οι εταιρίες κατατάσσονται σε διάφορες λίστες, με πιο βασικές την γενική και τη λίστα των «mega carriers».  Όλες όμως πέρασαν το τεστ των 15 λεπτών, το κριτήριο της ακρίβειας των πτήσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της OAG, στην  γενική λίστα η πιο ακριβής εταιρεία, με επίδοση 98,9%, είναι η Copa Airlines, με έδρα τον Παναμά.

Η LATAM Airlines Group, ένας όμιλος με έδρα τη Χιλή και δύο ιαπωνικές εταιρίες, η Japan Airlines και η ΑΝΑ ( All Nippon Airways) φιγουράρουν στις τρεις πρώτες θέσεις με τους «κολοσσούς» των αιθέρων, αφήνοντας τις ευρωπαϊκές British Airways, Lufthansa και Air France στην 10η, 18η, και 13η θέση της λίστας.

πηγή kathimerini.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin