Ολομέτωπη επίθεση στον Γεωργιάδη από το Ποτάμι

Sharing is caring!

Οξύτατη επίθεση στον Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε το Ποτάμι, «φωτογραφίζοντας» τον βουλευτή της Ν.Δ. ως υπεύθυνο για την αποχώρηση των Γιώργου Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Πιστεύαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα ήξερε την παροιμία των αρχαίων “κρείττον του λαλείν το σιγάν” — είναι πολύ καλύτερο να σιωπά κανείς από το να ομιλεί. Μάλλον την αγνοεί» τόνισε, σε ανακοίνωσή του.

Και συνέχισε: «Και βγήκε να μας πει ότι έχει καλή γνώμη για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό, τους συνδέει φιλία, αλλά δεν είναι στη δική του αρμοδιότητα η σύνθεση των ψηφοδελτίων της ΝΔ». 

«Κανείς δεν είπε ότι είναι αρμοδιότητα του τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Είπαμε και ξαναλέμε, ότι οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός τον εμφάνιζαν ως ένα εκ των τριών στελεχών της ΝΔ που ήταν σε επαφή μαζί τους — δεν είναι ο κ. Χατζηδάκης ανάμεσα σ’ αυτά — που κάθε τόσο τους έλεγαν “τώρα — τώρα είναι η ευκαιρία, τώρα να φύγετε”. Και κάποια στιγμή το… πέτυχαν» ανέφερε, επιπλέον, το κόμμα του κ. Θεοδωράκη.

«Τώρα, ως προς το μέγα ερώτημα “πώς γνώριζε ο Ζάεφ ότι το Ποτάμι είναι θετικό στην προοπτική μιας συμφωνίας;”, τι να πούμε… Ίσως, λέμε ίσως, να υπάρχει κάποιος στο γραφείο του κ. Ζάεφ που διαβάζει ελληνικές εφημερίδες. Και να είδε στις 29 Δεκεμβρίου του ’17 — έξι μήνες πριν τις Πρέσπες — το άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στα Νέα — ναι στα Νέα! — που έλεγε: “Σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, erga omnes έναντι πάντων, που θα περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία”» έσπευσε να προσθέσει.

Και κατέληξε: «”Στοιχειώδες Γουάτσον, στοιχειώδες. Ακούς εκεί ελληνικές εφημερίδες στα Σκόπια! Πώς δεν το είχαμε σκεφθεί;”».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχέσεις του κ. Θεοδωράκη με τους δύο πρώην βουλευτές του Ποταμιού αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, είναι εξαιρετικά τεταμένες το τελευταίο διάστημα, μετά την απόφαση των κ.κ. Αμυρά και Ψαριανού να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin