Ολυμπιακός: Πήρε δικάσιμο για την Παρασκευή η έφεση

Sharing is caring!

Την Παρασκευή (15/10, 16.00), η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει την έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της απόφασης για την τιμωρία με μία αγωνιστική κεκλεισμένων.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 13.000 ευρώ πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα έγιναν με τους πυρσούς και τις διακοπές στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ, είναι η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν έφεση και όπως σας είχαμε προαναγγείλει όρισε ημερομηνία (15/10, 16.00), όπου και θα φανεί η τύχη που θα έχει η νομική κίνηση των πρωταθλητών.

Η ποινή αυτή – όπως έχουμε εξηγήσει ήδη – δεν είναι εφέσιμη καθότι δικαίωμα έφεσης υπάρχει μόνο όταν η απόφαση αφορά σε τιμωρία τουλάχιστον δύο αγωνιστικών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν υπότροποι, καθώς είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο για άναμμα πυρσών με Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης. Γι’ αυτό και κλήθηκαν με το άρθρο της τιμωρίας έδρας.

Όμως, στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει απευθείας τιμωρία με κεκλεισμένων των θυρών στον πρώτο παιχνίδι που υπήρξε διακοπή αγώνα για άναμμα πυρσών.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin