Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης ξανά περιφερειάρχης Ηπείρου

Sharing is caring!

Περιφερειάρχης Ηπείρου επανεξελέγη με ποσοστό 57% ο Αλέξανδρος Καχριμάνης. Από νωρίς το κλίμα στην Περιφέρεια ήταν πανηγυρικό, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί στο γραφείο του περιφερειάρχη για να τον συγχαρεί.

Στις δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Ηπείρου ευχαρίστησε την οικογένεια του και τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους λέγοντας πως «η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους Ηπειρώτες» και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «έχουμε να δώσουμε πολλά και θα δώσουμε πρώτα στην Ήπειρο και μετά σε όλη την Ελλάδα».

Εκτός από τον περιφερειάρχη, στις δύο από τις τρεις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, έξι νυν δήμαρχοι επανεκλέγονται από τον πρώτο γύρο. Πρόκειται για τον δήμαρχο Βορείων Τσουμέρκων Ιωάννη Σελεντέ, ο οποίος επανεκλέγεται με ποσοστό 63%, τον δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση με ποσοστό 50%, τον δήμαρχο Πωγώνιου Κωνσταντίνο Καψάλη με ποσοστό 57%, τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο με ποσοστό 53%, τον δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά με ποσοστό 60% και τον δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδο .

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin