Ο Βασιλακόπουλος «δένει» Πιτίνο και κατεβαίνει στις εκλογές!

Sharing is caring!

Το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ υπήρξε συνάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου με προέδρους από Ενώσεις της Νότιας Ελλάδας.

Η κουβέντα είχε να κάνει κυρίως με οργανωτικά θέματα και σύντομα θα συνεχιστούν με Ενώσεις κι από άλλες περιοχές της χώρας.

 Ωστόσο, η είδηση που βγήκε είχε να κάνει με την τοποθέτηση του «ισχυρού άνδρα» του ελληνικού μπάσκετ σχετικά με τις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εξέφρασε στους συνομιλητές του την πεποίθησή ότι όχι μόνο θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του φθινοπώρου, αλλά ότι θα εκλεγεί και θα διατηρηθεί στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ. 

Ο 80ετής παράγοντας υποστήριξε ότι η συμμετοχή του στις εκλογές θα προκύψει από την έκπτωση του της ισχύος του αθλητικού νόμου που ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από προσφυγή που θα καταθέσει ο ίδιος στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, έχει ρίξει εδώ και καιρό γέφυρες επικοινωνίας επικοινωνία με τον Ρικ Πιτίνο, γεγονός που δικαιολογεί την δήλωση που έκανε ο Αμερικανός προπονητής στο gazzetta.gr σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα τον Ιούλιο για να δεσμευτεί με συμβόλαιο και να… τρέξει κι ένα mini camp. Μάλιστα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών, συνεχίζονται με τον εκπρόσωπο του 67χρονου τεχνικού στην Ελλάδα, Άγγελο Κοτταρίδη.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin