Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Μιζεράκη στον Πάνο Ζάρλα

Sharing is caring!

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω facebook αποχαιρέτησε η Στέλλα Μιζεράκη τον άτυχο Πάνο Ζάρλα ο οποίος ξημερώματα Παρασκευής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν συναντήθηκαν μέσα στο σπίτι του Power of Love και υπήρξαν ζευγάρι. Όπως φαίνεται, ωστόσο, ακόμα κι αν μετά από λίγο καιρό χώρισαν είχαν παραμείνει δυο καλοί φίλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα,  όταν η Στέλλα έμαθε την είδηση του θανάτου του Πάνου έτρεξε στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μητέρας του για να της συμπαρασταθεί.

Αργά χθες τη νύχτα, η κρητικιά παίκτρια, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Πάνο μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!» έγραψε στο μήνυμα της η Στέλλα Μιζεράκη.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin