Παγκόσμιοι πρωταθλητές στον έρωτα οι Έλληνες

Sharing is caring!

Παγκόσμιοι πρωταθλητές στον έρωτα οι Έλληνες

Σε ένα πρωτότυπο εγχείρημα προχώρησε η μεγαλύτερη αυστραλιανή εφημερίδα, η Herald Sun, πραγματοποιώντας μία έρευνα στην οποία κατέταξε τις χώρες του πλανήτη ανάλογα με τον τομέα στον οποίο διακρίνονται.

Πάμε εξ’ αρχής στη δική μας διάκριση. Οι Έλληνες σύμφωνα με την έρευνα των Αυστραλών είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο σεξ, καθώς σύμφωνα με διεθνή έρευνα την οποία έχει ως πηγή η εφημερίδα, κάνουν 164 φορές έρωτα τον χρόνο κατά μέσον όρο. Στις λεπτομέρειες της έρευνας τονίζεται ότι οι Έλληνες απολαμβάνουν την σαρκική πράξη περισσότερο και από οποιαδήποτε άλλη εθνότητα.

Και αφού ολοκληρώσαμε με το δικό μας «τρόπαιο» ας ρίξουμε και μία ματιά στις υπόλοιπες μετρήσεις. Ψηλότεροι άνθρωποι στο κόσμο είναι οι Ολλανδοί, με κατά μέσον όρο 1.85 μέτρα ύψος οι άνδρες και 1.70 μέτρα οι γυναίκες, ενώ στον αντίποδα πιο κοντοί είναι οι Βιετναμέζοι με 1.62 μέτρα οι άνδρες και 1.57 οι γυναίκες.

Επίσης, οι πιο ψηλοί άνδρες, αλλά όχι μιας συγκεκριμένης εθνότητας, εντοπίζονται μεταξύ Σερβίας και Μαυροβουνίου ενώ οι πιο κοντοί στην Κεντρική Αφρική.

Αυτοί που ζουν περισσότερα χρόνια είναι οι Ιάπωνες με τις γυναίκες να ζουν 86 χρόνια κατά μέσον όρο και οι άνδρες 79 χρόνια. Στην άλλη πλευρά βρίσκουμε τους κατοίκους του Λεσότο οι οποίοι αντιμετωπίζουν το εφιαλτικό φάσμα του AIDS.

Η έρευνα συνεχίζεται με εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα. Για παράδειγμα οι μεγαλύτεροι πότες εντοπίζονται στην Ουγκάντα, οι πιο θεριακλήδες καπνιστές στη Χιλή, όσον αφορά στους άνδρες, και την Ινδονησία, αναφορικά με τις γυναίκες.

Οι πλέον αναλφάβητοι πολίτες του κόσμου βρίσκονται στο Μάλι, οι πιο παχύσαρκοι στο Ναουρού και οι πλέον πολύτεκνοι στο Ανατολικό Τιμόρ, σε αντίθεση με την Ουκρανία που έρχεται πρώτη σε υπογεννητικότητα.

Ωστόσο, όσον αφορά την υπογεννητικότητα, οι ειδικοί εκτιμούν πως σε 50 χρόνια από τώρα η πλειονότητα των χωρών του δυτικού πολιτισμού θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα μείωσης του πληθυσμού του, και παράλληλα, αν αναλογιστούμε πως αυξάνονται οι ροές μετανάστευσης, τότε εύκολα μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως θα υπάρξει και αλλοίωση του πληθυσμού τους.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin