Παγώνη: «Να καταργηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα»

Sharing is caring!

Άμεση άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα στάθηκε η Ματίνα Παγώνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη, όπου μάλιστα ήταν κάθετη πως το εν λόγω μέτρο είναι και ο λόγος για τον οποίο δημιουργούνται μεγάλες ουρές στα σούπερ μάρκετ.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς δήλωσε αρχικά:

«Θα πρέπει να γίνονται περισσότερα τεστ το Σαββατοκύριακο για να υπάρχει πλήρης έλεγχος και να έχουμε περισσότερα στοιχεία. Τα ωράρια των σούπερ μάρκετ θα πρέπει να επεκταθούν. Δεν το συζητάω. Η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα θα πρέπει να καταργηθεί γιατί δεν γίνεται όπως βλέπετε. Βλέπουμε ότι οι ουρές στα σούπερ μάρκετ είναι πάρα πολύ μεγάλες».

Συνέχισε, στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, λέγοντας πως: «Δεν είναι lockdown αυτό που έχουμε. Είναι δυνατόν το Σάββατο να κλείνουμε στις 6; Ο κόσμος τελειώνει στις στις 5 τις δουλειές του, πάει να ψωνίσει και έτσι υπάρχουν ουρές στα σούπερ μάρκετ. Φυσικά και πρέπει να αλλάξει αυτό, να πάει στις 21:00». 

Επίσης, πρότεινε στις 15 Μαρτίου να ανοίξουν όλα τα σχολεία καθώς και τα καταστήματα με τη χρήση του σχετικού πενταψήφιου αριθμού.

Όσο για την Τσικνοπέμπτη και την Καθαρά Δευτέρα, ξεκαθάρισε: «Να σκεφτείτε τους ανθρώπους που δίνουν μάχες αυτή τη στιγμή και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα. Να καθίσει ο κόσμος σπίτι του, να ψήσει, να ακούσει τη μουσική του και να ξεχάσουμε Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα. Αν ο καθένας μας μετά από έναν χρόνο δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να συμπεριφερθεί τι να σας πω τώρα;».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin