Πελώνη: Υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ – Εγκαλεί την κυβέρνηση για την πανδημία αλλά καλεί σε 31 συγκεντρώσεις

Sharing is caring!

Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για υποκρισία, εξαπέλυσε η Αριστοτελία Πελώνη.

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται για μία ακόμη φορά μέρος του προβλήματος, ενώ κάνει λόγο για υπονόμευση της εξόδου από την υγειονομική κρίση.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την χώρα, τη στιγμή που  εγκαλεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας.

«Ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα και ενώ το τριήμερο αυτό ήταν ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν οι πολίτες με τις οικογένειές τους, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα», σημειώνει αρχικά.

Ακολούθως, η κα Πελώνη, αφού υπογραμμίζει ότι η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά ακόμα και τον χειρότερο εαυτό της, προσθέτει ότι «εγκαλεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα υποσκάπτει τις άμυνες της κοινωνίας απέναντι σε αυτή».

«Υπονομεύει έτσι την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση», τονίζει.

Καταλήγοντας, δε, σημειώνει ότι «η πλειοψηφία της κοινωνίας επιζητά κοινωνική ηρεμία, ασφάλεια και επιστροφή στην κανονικότητα», ωστόσο «η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται για ακόμη μια φορά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης».

«Και αποδεικνύει πώς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνεις το μόνο που ξέρεις καλά», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβεται πίσω από χούλιγκαν και καλεί σε 31 πορείες εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, την ώρα που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη με την πανδημία, ενώ οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία για να σώσουν ζωές, «σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα».

Επίσης, η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για αδιαφορία όσον αφορά στις ολέθριες υγειονομικές συνέπειες, αλλά και για προσβολή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που τηρεί τα μέτρα, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, στον οποίο καταλογίζει τεράστια ευθύνη.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin