Πιπιλή: Ο Έλληνας φοβάται τη μάνα του – Οι μητέρες των χούλιγκαν στα γήπεδα

Sharing is caring!

Ο χουλιγκανισμός αποτελεί ένα φαινόμενα που μαστίζει τα γήπεδα, η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, εξέφρασε τη δική της πρόταση για την καταπολέμησή του.

Πιο συγκριμένα, η «γαλάζια» βουλευτής αναφέρθηκε σε ένα μέτρο που εφαρμόζεται στη Βραζιλία, όπου οι ομάδες φέρνουν στο γήπεδο πριν τον αγώνα μητέρες οπαδών, επικαλούμενη προσωπική της συνομιλία στα social media.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτό είναι μια πρόταση που μπορεί να υιοθετηθεί και στη χώρα μας, την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που μου έστειλε ένας μια επίσημη ανάρτηση από τη Βραζιλία, όπου μια ομάδα προσλαμβάνει μητέρες οπαδών και τις τοποθετεί με χρήμα πριν την έναρξη του γηπέδου, γιατί λέει -το καταπληκτικό- ότι ακόμα και ο χειρότερος “χουλιγκάνος” τη μάνα του τη σέβεται. Αν πούμε για Ελληνίδα, θα πούμε ότι τη φοβάται κιόλας. Θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι ελληνικό φαινόμενο» είπε η κ. Πιπιλή σε επίκαιρη ερώτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα, στάθηκε στη λήψη δραστικών μέτρων σαν αυτά της Μάργκαρετ Θάτσερ στη Μεγάλη Βρετανία για τη ριζική εξαφάνιση του φαινομένου του χουλιγκανισμού.

Δείτε το απόσπασμα από το 10:50.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin