Πλήρεις αποκαλύψεις για το επερχόμενο Xiaomi Mi 9

Sharing is caring!

To Xiaomi Mi 9 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 20 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο. 

Το Xiaomi Mi 9 θα έχει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED, η οποία θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης του smartphone, ενώ στο εσωτερικό του νέου μοντέλου θα υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 855. H οθόνη θα έχει επικάλυψη Gorilla Glass 6 για πλήρη προστασία από χτυπήματα, ενώ η ανάλυσή  της θα είναι Full HD. Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι οι πίσω κάμερες, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι τρεις τον αριθμό, με συνολική απόδοση 48 Megapixel.

H οθόνη του Xiaomi Mi 9 αναμένεται να έχει διαγώνιο 6,4 ιντσών, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του εκτιμάται ότι θα είναι 3500 mAh. To λειτουργικό σύστημα του νέου smartphone θα είναι το Android 9, με τη συνδρομή του Xiaomi MIUI 9, το οποίο υπόσχεται μία ακόμα πιο καλή εμπειρία χρήσης από τα όσα προσφέρει η Google στους mobile χρήστες. Για τη μνήμη RAM του Xiaomi Mi 9 γίνεται λόγος για 6 GB, τουλάχιστον στις πιο high end εκδοχές του, καθώς εκτιμάται ότι θα υπάρχουν και πιο απλές εκδόσεις, με διαφορετική τιμή.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Xiaomi Mi 9 αναμένεται να είναι 128 GB στην πιο καλά εξοπλισμένη εκδοχή του.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin