Ποια ενότητα και ποια σύμπνοια για τα εθνικά; Εδώ ο Αυγενάκης αφήνει υπονοούμενα για …νοθεία!!!

Sharing is caring!

Ποια ενότητα και ποια σύμπνοια; Ποια σοβαρότητα και ποια συνεννόηση εν όψει της δύσκολης περιόδου που φαίνεται ότι έρχεται στα εθνικά θέματα; Η κομματική αντιπαράθεση δεν έχει φρένο και δεν υπολογίζει τίποτα! Λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ αφήνει υπονοούμενα για ενδεχόμενο νοθείας!!! Στην Ελλάδα του 2019, το να υποστηρίζεις ότι εκλογές κινδυνεύουν από νοθεία δεν είναι υπεύθυνη στάση.

Ο γραμμτέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης πάντως δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει στον ΣΚΑΙ ότι δε θα σταματήσει η μάχη μέχρι την ώρα της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων και στις κάλπες, στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ερωτηθείς τι εννοεί είπε: “Υπάρχει ο φόβος και διάχυτη η πληροφόρηση ότι -δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ- αλλά υπάρχει διαχυτη πληροφόρηση ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, αν τα καταφέρουν, αν τους επιτρέψουμε να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Η ΝΔ θα είναι εκεί με εκλογικούς αντιπροσώπους για να διασφαλιστεί ότι η ψήφος των Ελλήνων θα αποτυπωθεί στη κάλπη.”

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν πολλές αναμενόμενες και λογικές. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Το πολιτικό κλίμα δηλητηριάζεται επικίνδυνα, η κομματική αντιπαράθεση γίνεται όλο και πιο τοξική και το χειρότερο: κάποιος κόσμος διχάζεται επικίνδυνα ακούγοντας δηλώσεις σαν κι αυτές του κ.Αυγενάκη να γίνονται με πολύ ελαφρότητα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Print Friendly, PDF & Email

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin