Πράγματι η Meghan Markle θα κάνει και δεύτερο baby shower

Sharing is caring!

Η ριζοσπαστική Meghan πέταξε από τη Βρετανία στις ΗΠΑ και εκεί έλαβε χώρα το (πρώτο) baby shower στο οποίο ήταν καλεσμένες αρκετές πολύ καλές της φίλες αλλά κανένας συγγενής της.

Κι όταν λέμε συγγενής της εννοούμε μονάχα τη μητέρα της,αφού είναι το μοναδικό πρόσωπο από την οικογένειά της με το οποίο η Δούκισσα του Sussex διατηρεί καλές σχέσεις. Παρόλα αυτά, λέγεται πως η Meghan την επισκέφθηκε μυστικά.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν η #mothertobe θα κάνει και δεύτερο baby shower αυτή τη φορά στην Αγγλία και τώρα η απάντηση είναι “ναι”, ενώ σε αυτό αναμένεται να πετάξει και η μητέρα της για να παρευρεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το δεύτερο baby shower θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, με καλεσμένους που δε θα ξεπερνούν τα πέντε με έξι άτομα συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας της Doria Ragland.

To party ήταν να γίνει στο νέο σπίτι του Harry και της Meghan, δηλαδή στο Frogmore Cottage αλλά τελικά θα γίνει στο Παλάτι όπως ακούγεται. Εμείς περιμένουμε να δούμε αν σε αυτό θα πάει η Kate Middleton.

marieclaire.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin