Πρόστιμο 200.000 στον Alpha για σχόλια του Δήμου Βερύκιου προς τις χήρες [ΒΙΝΤΕΟ]

Sharing is caring!

Πρόστιμο συνολικού ύψους 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την εκπομπή “Ηappy Day” στην οποία υπήρξαν αναφορές του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου για τις χήρες.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβιάσεις της νομοθεσίας, στα λεγόμενα του δημοσιογράφου, οι οποίες αφορούν: ευπρέπεια λόγου, διακρίσεις φύλου, προστασία ανηλίκων και ευάλωτες ομάδες. Οι αναφορές έγιναν στη δικτύωση της τηλεοπτικής εκπομπής με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. Στον τηλεοπτικό σταθμό το πρόστιμο είναι ύψους 160.000 ευρώ και στον ραδιοφωνικό σταθμό 40.000 ευρώ.

«Δουλεύω εγώ το κορόιδο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, βγάζω χρήματα για να μου παίρνει το 90% το κράτος για να επιδοτώ και να συντηρώ τα παράσιτα και τις ξύστρες. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα μέσα στην οικονομική κρίση και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, το μόνο που κερδίζω είναι ότι με φέρνει πιο κοντά στην Αναπαύσεως. Ο άλλος που κάθεται με την ξύστρα στην καφετέρια στο Μπουρνάζι και θα λιάζεται μια χαρά. Υπάρχει νωχελικότητα, πλέον ο Έλληνας χάνει τη σπίθα της δημιουργίας από το μάτι.

Με ενδιαφέρει ότι αυτή τη στιγμή χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Δεν θα κλάψω γιατί οι συντάξεις χηρείας μειώνονται 50%, θα κλάψω περισσότερο για τον νέο επιχειρηματία και τον νέο ελεύθερο επαγγελματία που του τα παίρνουν όλα. Δεν θα κλάψω για τις συντάξεις χηρείας, να πάει τον πισινό της η χήρα… να αφήσει την κλάψα και να βγει στην αγορά να δουλέψει. Να πάει να δουλέψει. Δεν θα βάλεις τη χήρα τη Γερμανίδα να δουλεύει στη φάμπρικα μέχρι τα 70 της για να κάθεται η χήρα η Ελληνίδα να λιάζεται από τα 35 της γιατί τον ξεπάστρεψε ή είχε την ατυχία να τον χάσει νωρίς».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin