Πυρά Μαξίμου σε Τσίπρα εν μέσω καταγγελιών: «Τού ζήτησε κανείς ευθύνες για Χαϊκάλη και Κιμούλη»;

Sharing is caring!

Στα όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση αλλά και στην υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, αναφορικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο, απαντά το Μαξίμου. 

«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε Υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση,

Παράλληλα, επανέρχεται στο ζήτημα των ευθυνών για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας.

Απαντώντας προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, το Μαξίμου αναφέρει πως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδίδεται σε ψέματα αναφέροντας πως ο κ.Λιγνάδης ήταν προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού, συμπληρώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης τον γνώριζε μόνο από θεατρικές παραστάσεις του.

Υπενθυμίζει δε πως ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων της κακοποίησης. 

«Είναι κρίμα, μια υπόθεση που θα έπρεπε να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο να επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να την μετατρέψει σε αντιπολιτευτικό δηλητήριο. Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση του Πρωθυπουργού στις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα παραμένει. Και δεν θα επανερχόμασταν με ανακοίνωση, αν ο κ. Τσίπρας δεν επέμενε να δώσει στις ανατριχιαστικές υποθέσεις που αποκαλύπτονται, κομματικό χρώμα».

Πυρά Τσίπρα σε Μενδώνη

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού, έκανε λόγο για αυτόγελοιοποίηση της Λίνας Μενδώνη, η οποία στη σημερινή συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος.

«Κάθε πολιτικός μπορεί να βρίσκει τον τρόπο που επιθυμεί, είτε για να προστατεύει την αξιοπρέπειά του, είτε για να αυτογελοποιηθεί. Σήμερα νομίζω η κα. Μενδώνη επέλεξε το δεύτερο. Έφτασε στο στάδιο της αυτογελοιοποίησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιφερειακά κανάλια.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τσίπρας αναρωτήθηκε πώς από τη στιγμή που ούτε η Μενδώνη, αλλά ούτε και ο πρωθυπουργός γνώριζαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, «πώς είδε φως και μπήκε μόνος του».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin