«Πόλεμος» Μαξίμου – ΝΔ για την πιθανότητα αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής

Sharing is caring!

Πολιτική διαμάχη μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τα σενάρια περί αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να «διασωθεί» η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ» σημειώνει, μεταξύ άλλων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».

Στα παραπάνω σχόλια σπεύδουν να απαντήσουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες σχολιάζουν τα παρακάτω:

«Στην αρχή η ΝΔ μιλούσε για “συναινετικό διαζύγιο”. Μετά μιλούσε για “σικέ διαζύγιο”. Στη συνέχεια για “διαζύγιο συναλλαγής”. Σήμερα, μιλά για “διαζύγιο εκβιασμών”».

«Μέχρι να καταλήξει πάντως μέσα στη σύγχυσή της, θα έχει χάσει αρκετές ακόμη ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin