Ρήγας: Οι Τούρκοι συνηθίζουν να αυξάνουν την ένταση σε προεκλογικές περιόδους

Sharing is caring!


«Είναι σύνηθες φαινόμενο σε τέτοιες περιόδους (σ.σ. προεκλογική) οι Τούρκοι να αυξάνουν την ένταση, είτε με ρητορικό τρόπο είτε με πράξεις και ενέργειες», παρατήρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» .

« Όσο πληθαίνουν οι παραβιάσεις, σε συνδυασμό με τη μειωμένη εμπειρία των Τούρκων πιλότων, προφανώς αυξάνεται και ο κίνδυνος ατυχήματος. Ο κ. Αποστολάκης δεν είπε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτά τα οποία λέμε και ο πρωθυπουργός και εγώ και το σύνολο της κυβέρνησης» ανέφερε , με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Ρήγας επανέλαβε ότι «οι γείτονές μας δεν έχουνε κανένα λόγο, κανένα δικαίωμα και δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υπερβαίνουν το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας. Η θέση ολόκληρης της κυβέρνησης είναι κατηγορηματική και συντεταγμένη: Τίποτα δεν παραχωρείται, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του σε ό,τι αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το πώς και με ποια τακτική το επιτυγχάνουμε αυτό αποτελεί συνειδητή μας επιλογή, που δεν είναι άλλη από τη νηφαλιότητα, με απόλυτη επάρκεια και αποτελεσματικότητα.»

Απαντώντας σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη με το ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ο κ. Ρήγας σχολίασε ότι» ο κ. Πέτρος Κόκκαλης αποφάσισε να συνταχθεί μαζί μας στις Ευρωεκλογές, σε ένα πλατύ προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά και τον ρατσισμό, ζητώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, κάτι που δεν συνηθίζει η διαπλοκή».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin