Στέλιος Κρητικός: «Όταν χώρισα πέρασα δύσκολα οικονομικά. Κοιμόμουν στο αυτοκίνητο»

Sharing is caring!

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στο διαζύγιο του και πως έχει καταφέρει να είναι ενωμένες οι δύο οικογένειες του.

Είσαι πραγματικά ατρόμητος τύπος; Δεν υπάρχει κάτι που να σε φοβίζει σε αυτόν τον κόσμο;

«Δεν έχω καμία φοβία. Μπορεί τελικά να είμαι ατρόμητος. Μη ξεχνάς ότι πήγα στο «Survivor». Δεν δείλιασα και δεν δίστασα πουθενά. Τίποτα δεν με «λυγίζει». Το μόνο που μπορεί να με φοβίσει είναι ο θάνατος. Θέλω να ζήσω όσο μπορώ περισσότερο με τα παιδιά μου, να τα δω να μεγαλώνουν, να παντρεύονται και να είμαι κοντά τους. Την υγειά μας θέλω μόνο. Τίποτα άλλο δεν είναι ικανό να με κάνει να φοβηθώ στη ζωή μου. Έχω περάσει πολλές δυσκολίες».

Αναφέρομαι -μεταξύ άλλων- και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής σου που λόγω οικονομικών, αναγκάστηκες να κοιμάσαι στο αυτοκίνητο σου;

Ήταν μια περίοδος της ζωής μου που πέρασα πραγματικά πολύ δύσκολα οικονομικά. Κοιμόμουν στο αυτοκίνητο μου διότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ σε ξενοδοχείο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ περήφανος και αυτό δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν. Δεν ήθελα να το ξέρει κανείς αλλά ούτε και να νιώσω πως επιβαρύνω κάποιον μένοντας στο σπίτι του. Στην πορεία όμως, ο κουμπάροι μου ο Στέλιος Παπαδόπουλος με πήρε από το αυτί και μου λέει «Λεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να κοιμάσαι στο αυτοκίνητο» και έτσι με φιλοξένησε για ένα διάστημα σπίτι του μέχρι να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά για να μπορέσω να βρω μια δική μου στέγη. Εκείνη τη στιγμή δεν το καταλάβαινα, όμως στην πορεία της ζωής μου κατάλαβα πόσο πολύ καλό μου έκανε όλο αυτό και πόσο πολύ με ωρίμασε. Τα δύσκολα είναι αυτά που με έκαναν δυνατό και δεν διστάζω ούτε και δειλιάζω, πλέον, σε οποιαδήποτε πρόκληση».

Αυτή η περίοδος της ζωής σου, ήταν τότε που χώρισες με την πρώτη σου σύζυγο;

«Ναι, τότε. Τον χωρισμό μου δεν τον σχεδίασα. Εννοώ πως δεν έλεγα πως όταν χωρίσω θα έχω και ένα άλλο σπίτι έτοιμο να με περιμένει Ούτε θα φύγω από το σπίτι και θα το ανακοινώσω τότε που θα είμαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε μου συμβεί. Ο χωρισμός μου ήρθε τελείως απρόσμενα, ήρθε ξαφνικά και όλα συνέβησαν γρήγορα. Βρέθηκα να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο. Ήταν αναμενόμενη η πορεία των ημερών μετέπειτα.

Πάντα ένα διαζύγιο είναι δύσκολο, ωστόσο, υπάρχουν φορές που έχετε βγει όλοι μαζί σε μια έξοδο για φαγητό ή σε κάποια εκδήλωση. Πως το έχετε καταφέρει αυτό;

«Ναι, σίγουρα αυτό δεν ακούγεται εύκολο. Δεν είναι εύκολο και οι δύο οικογένειες μου να είναι αγαπημένες, ουσιαστικά μία οικογένεια. Είμαι μία οικογένεια και με την πρώην σύζυγο μου και τα παιδιά μας, αλλά και με την τωρινή μου σύζυγο πραγματικά έχουμε καταφέρει να είμαστε ενωμένοι και να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές. Νομίζω όμως πως αυτό το οφείλουμε στα παιδιά μας και εγώ και η πρώην σύζυγο μου. Η ζωή συνεχίζεται και μπορούμε να τη συνεχίσουμε και όλοι μαζί», λέει στο Grande.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin