Σταύρος Σβήγκος: Δεν θα πιστεύετε πώς έκανε πρόταση γάμου στη γυναικά του (Photos)

Sharing is caring!

Η είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου τους έσκασε σαν «βόμβα» αφού ουδείς γνώριζε το παραμικρό για την προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Σταύρο Σβήγκο, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του.

Σταύρο, ως νέος μπαμπάς, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που αναθεώρησες;
«Δεν μπορώ να πω ότι αναθεώρησα ολοκληρωτικά τη φιλοσοφία μου σαν άνθρωπος. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι αυξήθηκε η ανάγκη μου να είμαι ακόμα περισσότερο υπεύθυνος απέναντι σε αυτό το πλάσμα. Από το πώς θα μεγαλώσει, τι εφόδια θα του δώσω για να αντεπεξέλθει στην κοινωνία που ζούμε, μέχρι τι συνέπειες θα έχει η κάθε του απόφαση για εκείνον, και εντέλει όλα αυτά πόσο ελεύθερο άνθρωπο θα τον κάνουν. Αυτό αποτελεί το άγχος και την προτεραιότητά μου απέναντι στον μικρό»

Και πώς καταφέρνει το ζευγάρι να παραμείνει μαζί μετά την έλευση ενός μωρού;
«Δύσκολα (γέλια). Σαφώς και αστειεύομαι. Το κάθε ζευγάρι, και κυρίως όσα έχουν υποδεχθεί το πρώτο τους παιδί, δοκιμάζονται πιο πολύ με το εγώ τους. Με καλή όμως συνεννόηση, υπομονή και σωστή διαχείριση της κατάστασης, πρέπει να ξέρουν ότι αυτό το πλάσμα θα τους φέρει τόσο κοντά, όσο δεν έχουν φανταστεί»

Ποιο ήταν εκείνο το χαρακτηριστικό που είδες στην Ελένη και είπες «she’s the one» ;
«Με την Ελένη συμπληρώνουμε τρία χρόνια που είμαστε μαζί. Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας, είχα πει στους φίλους μου ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ. Στην αρχή γέλαγαν όλοι. Εκείνο όμως που με έκανε να την ξεχωρίσω ως τη γυναίκα που θέλω να παντρευτώ είναι το ελεύθερο της πνεύμα που τη χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο»

Με την Ελένη δίνετε την εικόνα ενός τόσο «εναλλακτικού» ζευγαριού… Να υποθέσω ότι και η πρόταση γάμου ήταν ανάλογη;
«Αν θεωρείς ότι το να είσαι στο αμάξι, στην Αττική Οδό, να οδηγείς και ξαφνικά κι αυθόρμητα να λες στον άλλο «Τι λες, παντρευόμαστε;» είναι εναλλακτικό ή διαφορετικό, τότε ναι, και η πρόταση γάμου μπορεί να χαρακτηριστεί «διαφορετική». Όμως, ο μικρός μας πρόλαβε με τον ερχομό του και έτσι όλα επισπεύστηκαν», είπε στο περιοδικό Yes I Do.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin