Στα… άκρα η διαμάχη στον Πειραιά, στα χαρακώματα Μώραλης – Κόκκαλης

Sharing is caring!

Στα… άκρα μαίνεται η κόντρα του Γιάννη Μώραλη και του Πέτρου Κόκκαλη, με αφορμή το φημολογούμενο φλερτ του δεύτερου με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πιθανότητα συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

«Λέγονται πολλά γι’ αυτό, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια» δήλωσε νωρίτερα, ο κ. Κόκκαλης, προσθέτοντας νόημα ότι «θα μυρίσω τον κρίνο και τότε θα μάθετε αν θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ανέφερε δε, ότι δεν αισθάνεται ανεπιθύμητος στον Πειραιά, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του για την πολιτική του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. «Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης φέρεται να έκανε μια πολιτική επιλογή. Προφανώς, θεμιτή, αλλά όπως ο κάθε λογικός Έλληνας αντιλαμβάνεται, με την επιλογή του αυτή, είχε ήδη αποφασίσει να μη συμμετάσχει στον “Πειραιά Νικητή”» τόνισε, σε ανάρτησή του, στο Facebook.

«Αυτό προφανώς δεν αναιρεί τον ξεκάθαρο υπερκομματικό χαρακτήρα του συνδυασμού, καθώς είναι μεν υπερκομματικός, αλλά όχι απολιτικός και άφωνος. Στην κατεύθυνση αυτή και καθώς οι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά υβρίζουν, προσβάλλουν, ψεύδονται και θίγουν σχεδόν καθημερινά τον δήμαρχο της πόλης, αλλά και το σύνολο του συνδυασμού, είναι προφανές ότι δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να ανήκει σε αυτό τον χώρο, να παραμένει παράλληλα μέλος του συνδυασμού» έσπευσε να προσθέσει.

Και κατέληξε: «Μας λυπεί το γεγονός ότι ο κ. Π. Κόκκαλης επέλεξε να μην εκφράσει όλα αυτά τα χρόνια τις θέσεις του στη δημοτική μας ομάδα, αλλά να το κάνει δημόσια μετά την πολιτική επιλογή του να αποχωρήσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κόκκαλης είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά, συμμετέχοντας ενεργά — μέχρι πρότινος — στον συνδυασμό του κ. Μώραλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Εμφύλιος» στον Πειραιά με πρωταγωνιστές Μώραλη και Κόκκαλη

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin