Στον εισαγγελέα ο 63χρονος που συνελήφθη για απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ.

Sharing is caring!

Στον εισαγγελέα οδηγείται σε λίγη ώρα ο 63χρονος, ο οποίος συνελήφθη τα μεσάνυχτα με την κατηγορία της βίας κατά του πολιτεύματος, καθώς είχε στείλει απειλητικό μήνυμα σε πολιτικό πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα.

Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσουν την ψήφο τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κ. Δημητρίου, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργήματων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, (σ.σ. ο Σπύρος Αβραμάκος) ζητεί από τους παραλήπτες μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές να μην στηρίξουν τη Συμφωνία. Παραθέτει, δε, τα ονόματα και τα τηλέφωνα των βουλευτών που φέρονται ότι θα ψηφίσουν θετικά.

(Πηγή)

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin