Συγκλονίζει η Μυριέλλα Κουρεντή μιλώντας για τον σύντροφό της που έφυγε από τη ζωή

Sharing is caring!

Η Μυριέλλα Κουρεντή απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει μέσα από τους ρόλους της, όμως βίωσε ένα πολύ δύσκολο διάστημα στη ζωή της, εξαιτίας μίας πολύ μεγάλης απώλειας που της στοίχισε συναισθηματικά και ψυχολογικά.

«Όταν από το φως πήγα στο σκοτάδι και μετά επέστρεψα στο φως, συνειδητοποίησα ότι τώρα μπορώ να είμαι πιο φωτεινή από ποτέ» σχολιάζει η ίδια, κάνοντας μία αναδρομή στον χρόνο. Η ηθοποιός βίωσε αυτή τη μεγάλη απώλεια και μάλιστα, κατά τη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars πέρυσι είχε αποκαλύψει πως το 2010 είχε φύγει από τη ζωή ο σύντροφός της τον οποίο υπεραγαπούσε και πίστευε ότι θα είναι οι δυο τους για πάντα μαζί.

Η ίδια σχολιάζει για το θέμα: «Κάποτε η μητέρα μου μου είχε πει: “Ό,τι κάνεις τώρα το καταλαβαίνεις αύριο, ό,τι ζεις σήμερα το αντιλαμβάνεσαι στο μέλλον”. Είχα φτάσει στο Ω πριν καν προλάβω να περάσω το Κ. Δεν καταλάβαινα τον αντίκτυπο των καταστάσεων μέσα μου και όντως κάποια στιγμή κλάταρα ξαφνικά. Όταν βίωσα την απώλεια, προσπαθούσα να ταξιδεύω συνέχεια. Αποκόπηκα από κάθε άνθρωπο και μέρος που μου τον θύμιζε. Έκανα πολύ καιρό να επαναφέρω φιλίες σημαντικές που σχετίζονταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το είχα φτιάξει στο μυαλό μου ότι εγώ θα είμαι για πάντα μαζί του. Τον έβλεπα λίγο σαν το κάρμα μου, ενώ δεν μπορείς να είσαι τόσο εγωιστής που να πιστεύεις ότι ξέρεις ποιο είναι το κάρμα σου και ποια θα είναι η κατάληξή σου».

Πηγή: People

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin