ΣΥΡΙΖΑ: Οφείλουμε να οικοδομήσουμε έναν κόσμο που φαινόμενα ρατσισμού να θεωρούνται αυτονόητα καταδικαστέα και να εξαλείφονται

Sharing is caring!

Αν η

Μύτη σου είναι στραβή και σε κοροϊδέψω είμαι ρατσιστής ενάντια σε όλους τους στραβομυτηδες

Απλά τα πράγματα

Νορμάλ Έλληνας με παιδιά πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να παραμείνει στο failed state . Με βάση μετρήσιμους δείκτες (φορολογία , εγκληματικότητα, λαθρομετανάστευση , ελονοσία) συγκρίνει και διαπιστώνει ότι 120 από τις 180 χώρες του πλανήτη αποτελούν καλύτερη επιλογή από την λαθροχαβούζα . Δρόμο λοιπόν , σε χώρες με σύνορα και φυλακές, σε χώρες όπου δεν μισούν τους Έλληνες .

Bouros Em.

Η ξενοφοβία υπάρχει και μάλιστα είναι πολύ εκτεταμένη Δεν προέρχεται τοσο από τους ιθαγενείς κατοίκους της ενωσης των βρυξελλων όσο από τους απροσκλητους μουσαφίρηδες που κατακλύζουν την ήπειρο και με το στανιο (και την βοήθεια του ιερατείου της ΕΕ) θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους νόμους.

O-O-O

Η προσφορά σπιτιών πώς πάει; Κυλάει; Για αλληλέγγυους-έγκυους από τη μάσα πετάνε οι αριστερές μασέλες.

Σε συνέντευξή του

ο Ν. Κούνδουρος λέει: « Έλεγα ότι της ίδια γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα. Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ’ τον τον πούστη” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτρα- πάτρα ελληνικά,…τι το θέλανε; Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου, που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες. Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της, σαν την πουτ… που ανοίγει τα πόδια της: Δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν. Ήθελαν να σκοτώσουν. Μετά το επεισόδιο βρέθηκα στο αυτοκίνητο φίλου. Ήρθε ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια. Του λέει ο φίλος “όχι.”. Εγώ, που είχα περάσει την περιπέτεια, του λέω “δώστου κάτι του νεαρού, δεν πειράζει”. Του έδωσε ένα κέρμα. Το παίρνει ο Πακιστανός, το κοιτάζει και μας το πετά στα μούτρα. Πήδηξα έξω, τον έπιασα από τον σβέρκο και τον έσουρα με κακία, με ένα μίσος, στο αυτοκίνητο και του ‘πα “βρες το”. Η εντύπωση πού έδωσα ήταν ότι η λευκή ράτσα ταλαιπωρούσε έναν φουκαρά πακιστανό σκύλο. Και όμως συνέβαινε το ανάποδο. Η παρεξήγηση είναι μέσα στη ζωή μας. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το περιστατικό που έζησα κακιά στιγμή, αλλά έτσι θα το εξευτέλιζα. Δεν ήταν σαν το τραμ που με πάτησε στον δρόμο εξαιτίας μια αδεξιότητάς μου. Ήταν το γέννημα ενός στάτους πολύ ευρύτερου που κυριαρχεί σε όλη την Ελλάδα. Η ταπείνωση ενός έθνους σε σημείο να μην μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς στο δρόμο χωρίς το καρδιοχτύπι μη τυχόν του τύχει το απρόσμενο κακό. Όπως μου είπε ο αστυνομικός διευθυντής που με βρήκε τότε, “η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη όπου κυριαρχούν ο φόβος, η ανησυχία και το απρόσμενο” Ο Ν. Κούνδουρος είδε φως όταν κάηκε το δικό του σπίτι. Μέχρι τότε το φως που έκαιγε τα σπίτια των άλλων ίσως να το έλεγε ρατσισμό. Στα 17 του χρόνια ήταν μαχητής της ομάδας Μπάυρον του ΕΑΜ. ΔΙΔΑΓΜΑ : Μην περιμένουμε να ΜΑΣ φωτίσει το φως που θα καίει το δικό μας σπίτι. Η πυρκαγιά στο σπίτι του γείτονα φτάνει να αφυπνίσει και μας. Κάποια φίλη ψηφοφόρος του ΚΚΕ μέχρι τότε, έγινε και αυτή «ρατσίστρια» όταν την «αντικατέστησαν» στη δουλειά της δύο «σύντροφοι» από το Μπαγκλαντές. Ποιος θα χαρακτηρίσει και τον (μαχητή του ΕΑΜ) Κούνδουρο ρατσιστή και ακροδεξιό; Και όποιος το κάνει ας μας επισυνάψει το «προοδευτικό» βιογραφικό του.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin