Σύγκρουση απογόνων με φόντο την κληρονομιά Θεοδωράκη

Sharing is caring!

Εξώδικη πρόσκληση απέστειλε ο Νίκος Κουρής στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, καλώντας την κόρη του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου μέσω της διαδικασίας του τεστ DNA να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια.

Σε απόσπασμα της εξώδικης πρόσκλησης, ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

Το ραντεβού στο εργαστήριο δικανικής γενετικής στη Γλυφάδα κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου. Στο τεστ πρέπει να εξεταστούν 24 ή 41 γενετικοί δείκτες.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ο Νίκος Κουρής έχασε προσωρινά το δικαίωμα χρήσης του ονόματος Θεοδωράκη.

Την ίδια ώρα αναμένεται το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη και αν μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνει και τον Νίκο Κουρή.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin