Σύνοδος νότιων χωρών της ΕΕ: Συνάντηση με τον Αναστασιάδη θα έχει ο Τσίπρας στη Λευκωσία

Sharing is caring!

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα συμμετέχει αύριο, Τρίτη 29 Ιανουαρίου, στην 5η Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ, Southern EU Countries Summit, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία της Κύπρου, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 

Στη Σύνοδο συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Εμανουέλ Μακρόν, ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Ιταλικής Δημοκρατίας, κ. Τζιουζέπε Κόντε, ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Μάλτας, κ. Τζόζεφ Μουσκάτ, ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, κ. Αντόνιο Κόστα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας, κ. Γιόζεπ Μπορέλ Φοντέγιες.

Την Τρίτη στις 16:45 είναι προγραμματισμένο το καλωσόρισμα των ηγετών από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία». Στις 17:00 θα ακολουθήσει η Ολομέλεια της Συνόδου Κορυφής και στις 19:20 οι δηλώσεις των ηγετών προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί το δείπνο εργασίας των ηγετών των χωρών του Νότου

Την Τετάρτη στις 09:30 θα λάβει χώρα διμερής συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin