Ταμίλα Κουλίεβα: “Ξαφνικά σταμάτησαν όλα και κλειστήκαμε σπίτι”

Sharing is caring!

Η επόμενη μέρα μετά τον κορονοϊό τη βρίσκει πιο ξεκούραστη και πιο ξεκάθαρη ως προς το τι θέλει να κάνει επαγγελματικά από δω κι εμπρός. Για την ώρα συμπάσχει με την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά, Γυναίκα Χωρίς Όνομα, τη Μάρθα, και περιμένει να γραφτεί το φινάλε της ιστορίας της. Η Ταμίλα Κουλίεβα μιλά για όλα στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Φοβηθήκατε τον κορονοϊό;

«Όχι, δεν φοβήθηκα, απλώς δεν περίμενα να κρατήσει όλο αυτό το διάστημα. Έγινε όλο τόσο απότομα. Ήμασταν περιοδεία στη Θεσσαλονίκη με το θέατρο και ξαφνικά σταμάτησε η παράσταση, σταμάτησαν και τα γυρίσματα και κλειστήκαμε στο σπίτι».

Πολλοί είπαν ότι την περίοδο της καραντίνας έκαναν ενδοσκόπηση και σκέφτηκαν πράγματα για τον εαυτό τους. Σας συνέβη το ίδιο;

«Δεν είχα ιδιαίτερο εκνευρισμό, γιατί πραγματικά τα τελευταία δύο χρόνια ζούσα σε πολύ έντονους ρυθμούς και το χρειαζόμουν όλο αυτό. Αξιοποίησα τον χρόνο μου διαβάζοντας, έκανα πράγματα για μένα, μαγείρεψα πολύ. Επίσης είχα τον χρόνο να σκεφτώ σε ποιο σημείο της επαγγελματικής μου διαδρομής βρίσκομαι, πού βαδίζω, τι θα ήθελα να κάνω στο μέλλον. Ήταν μια “ευκαιρία” να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου».

Θα μας αλλάξει καθόλου αυτή η εμπειρία;

«Κακά τα ψέματα, ο άνθρωπος ξεχνά εύκολα, όμως πιστεύω πως θα μας αλλάξει, αλίμονο. Πάντα ύστερα από μια τέτοια δοκιμασία ο άνθρωπος βγαίνει πιο συνειδητοποιημένος και πιο δυνατός. Είδα την αλληλεγγύη παντού γύρω μου και αυτή μας ένωσε κατά κάποιον τρόπο. Πιστεύω θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτό που ζήσαμε δεν ήταν κάτι ευχάριστο, όμως δείξαμε πειθαρχία, κατανόηση και ότι νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin