Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!

Sharing is caring!

Σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!»

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια σχέση με ένα άτομο που θεωρείς ιδανικό για σένα και βρίσκεστε στην καλύτερη φάση. Αν σε ρωτήσουν πώς τα πάτε μεταξύ σας, θα απαντήσεις «Μια χαρά! Έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαι σε όλα. Ευτυχώς!». Άρα, είσαι ο τέλειος σύντροφος και έχεις την τέλεια σχέση. Μπράβο σου…

Μόνο που σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!». Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάθε προσπάθεια να είναι «τέλειοι» και να απολαμβάνουν μια υγιή σχέση. Όμως όλοι έχουμε ελαττώματα και ιδιορρυθμίες (Ναι, ναι και εσύ Λέοντα!). Αναπόφευκτα, λοιπόν, οι προσπάθειες μας για καλυτέρευση μιας σχέσης είναι ένας διαρκής αγώνας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στον πραγματικό και τον εξιδανικευμένο εαυτό μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου για το χατίρι κάποιου άλλου. Υπάρχουν όμως πάντα περιθώρια βελτίωσης, καθώς και εργαλεία για να πετύχεις αυτήν τη βελτίωση, όπως οι σύμβουλοι σχέσεων κλπ.

Η αστρολογία μπορεί επίσης να βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθειά σου για βελτίωση της σχέσης με τον άνθρωπό σου. Το ζώδιό σου είναι εκείνο που κρύβει το μυστικό ή μάλλον την καλύτερη συμβουλή, εκείνη που χρειάζεσαι περισσότερο για να βοηθήσεις ουσιαστικά τη σχέση σου στο να ευδοκιμήσει και να σταθεροποιηθεί.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βασικό μυστικό που πρέπει να κάνουν κτήμα τους τα ζώδια της γης και να το εφαρμόζουν κάθε στιγμή μέσα στη σχέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αρκείσαι στα δεδομένα – Δοκίμασε νέα πράγματα!

Για τους Ταύρους, η προβλεψιμότητα είναι πάντοτε προτιμότερη από το απροσδόκητο. Ως σταθερό ζώδιο της γης, ο Ταύρος δεν είναι εκείνος που θα «ταρακουνήσει τα νερά», αφού συνήθως έχει το επιχείρημα «Γιατί να διορθώσω κάτι, αφού δεν έχει χαλάσει;». Δυστυχώς, αυτό που ο Ταύρος αισθάνεται ως άνετο ή ασφαλές, μπορεί να εκληφθεί ως ξεθωριασμένο ή ξεπερασμένο από τον/την σύντροφό του.

Ταύρε, το να βγαίνεις από την σιγουριά και την ασφάλειά σου είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά αν θέλεις να διατηρήσεις την σχέση σου φρέσκια

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin